Skip to content
beatrijs@zentennis.nl
030 - 243 60 04

Voor wie?

Tennisbaan met bal

ZenTennis is er voor:

    • Kinderen en volwassenen. Beginners en gevorderden van alle spelniveau's.
    • Wie wil een andere balans wil ontdekken: Verlies je niet langer in gedachten. Dan kan zintuiglijke waarneming het verschil maken.
    • Wie vaker het gevoel van flow, plezier en ontspanning wil ervaren in zichzelf. In allerlei activiteiten - waar tennis er één van is.


ZenTennis - de moeiteloze benadering

Bij veel andere benaderingen werkt het zo dat een leraar iets voordoet, wat je dan probeert na te doen, je streeft iets na, je wilt iets bereiken. Vervolgens vertelt de leraar wat er nog fout gaat en jij gaat dan je best doen, je gaat helemaal daarop focussen, waardoor veel van je aandacht of energie besteedt wordt aan constant evalueren het eigen spel, aan constant vergelijken met wat de leraar je heeft laten zien, wat een cerebraal (mentaal-emotioneel) gebeuren is, wat veel energie kost en wat misschien ook nog fysieke verkramping oplevert.

Over lichaamsintelligentie

ZenTennis is een benadering waarbij de lichaamsintelligentie en zintuiglijk waarnemen de ruimte krijgen. Er kan veel over gezegd worden, maar de waarde van woorden van anderen valt in het niet vergeleken bij je eigen ontwikkeling op dit gebied. En juist de eigen ontwikkeling krijgt bij de ZenTennis alle ruimte. We werken met allerlei praktische oefeningen die ertoe leiden dat het zintuiglijk gewaarzijn en de lichaamsintelligentie zich volop ontwikkelen - zodat je sterker en met meer plezier aanwezig bent in je spel, in je lichaam, in je zintuigen en in het moment. ZenTennis is totaal anders - en ook weer niet. Ook bij ZenTennis zul je na een lesuurtje wat bezweet zijn.

ZenTennis werkt!

• Meer soepelheid en ontspanning, diepere adem, verbeterde bloedcirculatie

• Flow; volledige aanwezigheid in het spel.

 

Ontdek het zelf!

Ontdek wat ZenTennis voor jou kan betekenen. Maak het je makkelijk en ga naar Aanbod

©ZenTennis.nl